Juice PLUS+ det näst bästa alternativet efter frukt, bär och grönsaker

juice-kapslar

Handla nu

Juice PLUS+ är så mycket mer än en produkt som innehåller vitaminer och mineraler, eftersom den bygger på naturliga, näringsrika ingredienser baserade på frukt, grönsaker och bär. Juice PLUS+... näst bästa valet efter frukt och grönsaker.


Juice PLUS+ Complete Shake den bästa måltidsersättningen för viktminskning eller folk i farten

juice-shake

Handla nu

Du älskar livet. Och du älskar dig själv. Det är därför du bara vill ha det bästa. För ditt liv. För dig. Och för din kropp. Ingen tid att förlora. Ta alltid snabbaste vägen. Det är ditt motto. Du vill må fantastiskt. Alltid. Det är ditt val. Din Juice PLUS+ Complete. Allt du behöver.


Barer + soppa + BOOSTER – för ett aktivt och lättare liv.

juice-bars

Handla nu

Juice PLUS+ Complete-barer ger dig ny energi mellan målen. Mixed Fruit Bar innehåller tranbär, russin, gojibär, mango, jordgubbar, dadlar och jordnötter. Barerna har tillsatts med linfrön och omega-3-fettsyror, har hög kostfiberhalt samt är vegananpassade och glutenfria. En bar kan ersätta en hel måltid. Mixed Fruit Bar och Chocolate Bar, innehåller endast 210 kcal. När du behöver något varmt värmer du bara upp Juice PLUS+ Complete Vegetable Soup med 3 dl mjölk. Den är vegananpassad om den tillagas med vegetabilisk mjölk. Den innehåller det allra bästa från färska grönsaker med endast 248 kcal. Boostern är perfekt komplement till alla Juice PLUS+ Complete-produkter. Med grönt te och veteolja stöttar Booster dig på vägen till din nya figur. Glukomannan är fettförbrännande hjälper till att hålla fast vid en lågkaloridiet.