Teckensnitts storlek: +

Team Rynkeby cyklar till Paris och samlar in pengar till barncancerfonden.

Från balkongen såg jag Team Rynkeby starta cyklingen från Helsingborg till Paris, 120 mil genom fem länder på 8 dagar.

Årets lag har samlat in ca 3 miljoner genom olika aktiviteter under året. Det finns ytterligare 34 lag som cyklar för samma goda sak så insamlingen totalt blir betydande.

Jag fick äran att, som reserv i början, vara med i laget år 2013. Från att aldrig cyklat på tävlingscykel tränade jag 500 mil inför utmaningen.
Vissa veckor tränade jag 15 - 20 timmar och fick upp en enorm kondition, vilket gjorde att jag inte hade någa problem alls att klara det.

Sen är ju skador, förkylningar, fall något som kan uppstå om man har otur.
Vi var 40 cyklister och 10 i serviceteamet som skötte allt det praktiska med mat, reservutrustning, packningar och trafikdirigeringar m.m.

En stor upplevelse, mycket gemenskap - vi var ett "lag" och därför uppstod inga sprickor, grupperingar eller ens irritation under färden. Stoltheten kom fram långt efteråt. efteråt. Innan och under cyklingen var man så fokuserad på att klara upgiften att det inte fanns fokus att så sig på bröstet.

Men när 2014 års lag gav sig iväg kände jag mig stolt att cyklat året innan.

Nu cyklar jag inte alls, har ny a må och har sålt cykeln.

Men att ha ett mål är en enorm kraft som får en att nästan automatiskt och utan att tänka ta sig iväg på de otaliga träningspass oavsett väder eller annat.

Vill du åppnå något extra så sätt upp ett mäl, ex tjejmilen eller vårruset. Stort som litet mål, det kommer att driva dig framåt och även hitta en mening och sammanhang som gör vardagen roligare.   

 

https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&sqi=2&ved=0ahUKEwiavqKX3ebNAhVhDJoKHW_EAVoQqQIITDAG&url=http%3A%2F%2Fwww.hd.se%2F2016-07-09%2Fteam-rynkeby-nu-pa-vag-till-paris&usg=AFQjCNFfZiLKt8bZqAvIeP3MI4suHgObtw&bvm=bv.126130881,d.bGs 

Måsten - borde - dåligt samvete...
Lägg 2 % av din tid på hälsa.