Teckensnitts storlek: +

Rolfs blogg. "Gå ner 5 kg på 5 veckor nu - Kickstart 2018 med hållbarhet."

Rolfs blogg. "Gå ner 5 kg på 5 veckor nu - Kickstart 2018 med hållbarhet."

Framgång 2018 - Min programserie startar med "5 kg på 5 veckor - Kickstart 2018".

Vanlig mat i rätt proportioner och portioner som bas, med tilltugg i from av lagom motion och kryddat med några träningspass du kan göra i hemmet. Enkelt, du väljer själv råvaror och motionsform. En dag med fria kostval. Enklast effektivast och inte minst kan du fortsätta efter dessa enkla riktlinjer för mer viktnedgång, eller justera lite för att bibehålla vikten.

http://attraktivlivsstil.shop.twiik.me/product/show/id/918/type/course

Alla kan vara med från hen som behöver gå ner några trivselkilon och få struktur i vardagen till hen som på sikt behöver gå ner 15 kg.

Motion och den extra träningen kan anpassas efter dina styrkor och begränsningar.

Jag kan jobba med dig enskilt i chatten. Där finns jag - utan begränsning - för dig som vill fråga, få tips, stöd och extra motivation.
Vi startar tillsammans och har en Utmaning i de 5 kg. Varje gång du registrerar din vikt läggs den in i utmaningen. Ingen ser vad du väger, alla kan se hur mycket du och andra går ner i vikt. . I denna Utmaning kan vi skriva, peppa varandra, precis som en fb grupp.


Referenser som visar seriositeten i programmet - för dig som inte känner till mig - som funnits sedan 2015 och som redigeras, förbättras inför varje år. Gör som 1000 andra - nå framgång! Är det din tur nu?

"Tack vare dej så har jag gått ner 10.4 kg efter 5 kg kursen. Äter fortfarande efter det schemat. Mår sååå bra."
"Jag är glad att jag följde med på denna uppstarten till ett nyttigare och lättare liv! En rejäl boost blev det - tack för all peppning och bra tips både angående kost och träning!”

”Jag är så glad att jag hängde med på detta. Trodde aldrig att jag skulle klara det. Har gått ner 4,4 kg och är jättenöjd. Den absolut största vinsten är att jag inte har haft ont i magen en enda gång under dessa dagar. Det har varit värt allt. Att inte ha ont i magen varje dag är helt underbart. Önskar verkligen att jag hade testat detta för många många år sedan. Tack Rolf”.

”Mycket nöjd & glad. Och Rolf, jag gillar verkligen uttrycket "Riktning framför hastighet", det var verkligen ett bra sätt att sätta ord på något viktigt. Det tar jag med mig och lägger i mitt bagage av verktyg.”

”Oj, jag har nog inte ens anmält min viktnedgång, trots att jag deltog och följde under de 35 dagarna, jag gick ner 5,1 kg.”

”-1,4 kg denna veckan och totalt 5,1 kg vilket innebär nu 67 kg! Har även mätt mig över bröst, midja, stuss, lår, knä och överarm detta blev ett minus på totalt 21,5 cm! Kommer att fortsätta prioritera! Glad att jag hängde med här!”

”Viktmässigt stod jag stilla denna sista veckan, men totalt är det -6,4 kg! Jag är så nöjd. Mätte mig också, men måttbandet visade "bara" -12 cm...Jag kan dock både se och känna att kroppen har förändrats."
http://attraktivlivsstil.shop.twiik.me/product/show/id/918/type/course

Rolfs blogg. "12 saker du behöver veta för att bli...
Rolfs blogg. "Make 2018 to be 80% perfect in your ...