Teckensnitts storlek: +

Rolfs blogg. "Förutsättningar för lyckad viktminskning."

Rolfs blogg. "Förutsättningar för lyckad viktminskning."

Det finns några grundläggande verktyg som med rätt mix garanterar viktminskning.
Du hittar dem längst ner i bloggen, men läs detta först.
I dag är det "examen" för ett antal klienter i Sverige och Finland. i morgon måndag börjar mitt nya enkla 28 dagars viktminskningskurs - specialdesignat för sommaren 2017.
Du hittar det genom att klicka på länken: http://shop.shapelink.com/product/show/id/696/type/program

Här är några fantastiska resultat som uppnåtts på förra kursen: (Det här får man för 129kr.)
"Jag har gått ner -14,4 kg 👍  När jag började på din viktminskningskurs hade jag skickat remiss till överviktsenhet för att göra en Gastric by pass i höst. Nu inser jag att jag fixar resten själv."

"Hej Rolf! Jag ville bara tacka för ett otroligt bra program och ett grymt upplägg! Jag har förbättrat min hälsa så mycket under den här tiden. Jag har börjat träna regelbundet, gå promenader och tagit med mig matlåda till jobbet. Jag äter inte längre godis eller läsk och känner inte att jag är slav under ett sockersug. Något jag upplevt under många många år."

"Hej är jättenöjd med detta program som har funkat bra tillsammans med mig! Jag har prövat såå många olika. Glömde säga att min hemska migrän är nästan obefintlig, bara två ggr på fyra veckor, inte klokt! annars har jag haft minst 2 ggr i veckan. Inte vet jag vad det beror på men HÄRLIGT är det!!!!"

"Jag är otroligt glad att jag hoppade på detta tåget och vill verkligen passa på att tacka för ett väldigt bra upplägg och all tid & energi du lägger ner på att hjälpa alla oss som behöver det! jag var lite skeptiskt till att jag skulle lyckad först, varför skulle det gå när inget funkar just nu? varför skulle jag fixa det denna gången? men sen bestämde jag mig för att ge järnet och verkligen satsa! och visste att jag behövde de här dagliga utmaningarna för att fortsätta köra på. så tack! här sitter jag nu, nästan 5 veckor senare och känner ett otroligt lugn! tillit till mig själv och min förmåga, jag har insett så mkt mentalt som verkligen gör skillnad. det är inte antingen eller, nyttigt eller onyttigt, utan handlar om hållbart mående och hälsa på sikt. det tar jag med mig som det viktigaste, måtta med allt! det som berörde mig allra mest under dessa."

Här är min mix i verktygslådan för en lyckad viktminskning:
- Det ska vara enkelt! Ingen kaloriräkning, inga recept att följa och inga förbud/måsten.
- Samt hållbart! Vi bygger goda vanor.
- Motivation och tron på att lyckas ar avgörande för resultatet.Jag peppar dagligen direkt i din mobil.
- Gruppdynamik gör skillnad. Du kan chatta i forum med andra som går kursen.
- Chatta med din PT när som helst under 28 dagar. Jag fångar upp funderingar, peppar och ger råd.

Min verktygslåda kostar 129 kr, http://shop.shapelink.com/product/show/id/696/type/program
Det går att njuta fullt ut i sommar, med vin och grillkvällar och ändå gå ner i vikt,
Anmäl dig nu och börja chatta direkt.

Rolfs blogg. Många skäl till att träna styrketräni...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://rolfmunke.se/