Teckensnitts storlek: +

Rolfs blogg. "Det här innehåller en träningsweekend i Helsingborg."

Rolfs blogg. "Det här innehåller en träningsweekend i Helsingborg."

Vad innehåller en "Träningsweekend" eller en "Träningsresa"?

I april 2017 genomfördes första träningsresan, med 12 deltagare i åldern 40-70 år, till Nerja i Spanien,
Maj 2018 åker vi dit igen och du kan läsa om rogrammet och anmälan här på hemsidan.
http://www.rolfmunke.se/traningsresa

I helgen genomfördes vår första Träningsweekend. 12 deltagare, varav 10 som var med i Nerja, fick pröva på det här:

Fredag tidig kväll började med träningspass utomhus, fokus på kondition och styrka och upplagt som en tävling mellan två lag. Därefter en föreläsning om att "Hitta lyckan i vardagen" och avslutades med tapaskväll med vin eller öl på Hotel Helsings fina restaurang.

Lördag blev det föreläsning om "Stress och hantering", efter det valfritt pass inne på Friskis och Svettis och med styrketräningsinstruktioner och tips från mig.
Kl 12 turade vi till Helsingör, med smörrebröd och vin/öl. Hyggede oss i hyggeligt väder på Helsingörs torg och strosade runt på en medeltidsmarknad vid hamnen.
Kl 17 åter träning utomhus, nu med fokus på coremusklerna.
Därefter samlades vi på kvällen hemma hos mig och Ina för lite ost/tilltugg vin/öl innan vi avslutade med gemensam middag på en jättefin restauang nere vid vattnet - Sillen o Makrillen.

Söndag lugn start med meditation, därefter ett 2 timmars träningspass som bestod av promenad längs natursköna landborgen och med inslag av trappintervaller, styrkeövningar och till slut utegymsträning i Pålsjö skog. Vi avslutade med wåffla och kaffe på Pålsjöpaviljongen i bokskogen.
Bilden är från just Pålsjöpaviljongen. Wåffla med hjortronsylt, grädde, glass o kaffe till det.

En helg med sans och balans dvs vi blandade träning (4 pass) med utflykter och middagar och hade, tycker jag riktigt skoj tilsammans.
Träningsresan till Nerja i maj 2018, bygger å samma koncept; en lagom blandnong av träning som alla kan vara med på och utflykter, strand o sol, samt gemensamma middagar med underhållning.

Är du intresserad av en träningsresa men lite osäker om du klarar det eller passar in, ja då ska du åka med mig - till Nerja 2018.

Rolfs blogg. Många skäl till att träna styrketräni...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://rolfmunke.se/