Teckensnitts storlek: +

Kompromissa är ok - men gör det inte till en regel.

"När det är motigt tänker jag att det är bättre att jag gör litegrann än inget alls."

Orden kommer från en pensionär i Aftonbladets artikel om "Så lätt kan du bromsa åldrandet" i går 11 juli 2016.

 

Så tänker och handlar jag också ibland. Tex har jag som må att träna 10 övningar på gymmet varje gång. INån gång har jag ont i kroppen, en annan gång kan jag vara extra slö och sömnig. Då kanske det blir 6 ele 7 övningar. En annan gång ska jag kanske springa ex 5 km innan jobb, men märker att jag inte hinner. Då kan det bli 2 km istället. Jag kallar det kompromisspass och är stolt över de passen också. Mycket bättre än ingenting och jag får ungefär samma kick efteråt.

 

Rådet är att  kompromissa, om det behövs istället för att låta latmasken ta över, men gör det bara i undantagsfall.

Ibland är det emellertid så att jag växer under passet och kör alla 10 övningarna ändå fast jag tänkte kompromissa.   

 

Kompromissa aldrig pga "för dåligt väder" bara ut och "Just do it". Känslan blir så mycket starkare, du mår så mycket bättre när det regnat småspik än när vädret är optimalt.

 

 

Just do it dont think to much 3 dec 2012

 

Sover du bra eller behöver du förbättra sömnen?
Dags för dig att skrälla?