Teckensnitts storlek: +

Kärlek - Passion - Motivation. 3 dagar till SM.

Sista träningspassen innan SM på lördag.

Ett rejält styrkepass i morse på Friskis & Svettis i Helsingborg.

Fem km löpning längs stranden på eftermiddagne med efterföljande dopp i Öresund som belöning.

I kväll hade jag sista spjutkastingspasset med min PT Lukas Qvist. Han e drygt 20 år och en av landets mest lovande juniorer. Jätteroligt och tacksamt att haft honom som tränare. har lärt mig mycket men tekniken e fortfarande usel. Det går framåt i alla fall. Slår jag personbästa = över 40.27 meter så är jag nöjd.

Jag provade att stöta kula idag och det blev 8.30 meter: Det resulatatet hade inneburit näst sista plats i fjol på Sm, men jag är nöjd och ställler upp i kula också. Kul att prova något nytt! Kula går kl 12 på lördagen och spjut kl 16 på lördagen så den dagen blir det fullt upp.

I spjut är vi 6 anmälda och i kula 10 st + mig som efteranmäld.

Det jag var mest nöjd med i dag var att jag inte skaffade några nya skador.

 

Håll tummarna på lördag, så är jag tacksam!spjutkastningsbild 13 aug 2013  

 

VINNARSKALLE OCH ATT SÄGA NEJ.
Nyttja solen!